Kategóriák
Termékajánló

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Biztonsági ajtó kilincs, törésvédő pajzs old

Főkategória >Kilincs >Biztonsági ajtó kilincs, törésvédő pajzs old

Acél biztonsági ajtóhoz való kilincsgarnitúrák. Kínálatunkban a legegyszerűbbtől kezdődően az exkluzív kivitelig több típus is megtalálható. Ezeknél a kilincseknél kötött az, hogy melyik zárcímnek kell a belő oldalra kerülnie a belső fordító miatt, így a választáskor ügyelni kell arra, hogy az adott ajtó balos vagy jobbos. Az áruházban külön-külön szerepelnek a kilincsek a fotójuk minden esetben a kilincs valós irányát mutatja, erre kérjük fordítson kiemelt figyelmet.


Sorrend:


Mit jelent, hogy erősített kilincs, teszik fel gyakran a kérdést. A válasz a termék képében keresendő, ahol látható, hogy a külső oldali zárcím egy maszív acél lapot rejt magában amely mindenféle lefeszítési kísérlettel szemben nyújt magasabb biztonságot. Az átmenő csavarok is ebbe az acél lapba kerülnek rögzítésre így a zárcím és kilincs "letépése" is nehezebbé válik.

Fontos azonban tudni, hogy ezek a "biztonsági ajtók" általában nem erősített kilinccsel kerülnek forgalomba, az erősített kilincs felszerelése így emel az adott ajtó biztonságán. Több helyen leírtuk már, hogy ezen ajtókban általában a zárbetét botrányos minőségű, ezért annak mihamarabbi cseréjét javasoljuk.


Webáruház készítés