Kategóriák
Termékajánló
Hírek
2021.06.24
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


STRONG kártyás elektronikus bútorzár

STRONG kártyás elektronikus bútorzár
 • STRONG kártyás elektronikus bútorzár
 • STRONG kártyás elektronikus bútorzár
Bruttó ár: 20 220 Ft
Megérkezik Önhöz:

Beszerzés alatt,
várhatóan 3-5 munkanap

Átmeneti készlethiány
 • Kártya hozzáérintésével nyitható elektronikus bútorzár, amelyet az ajtó, vagy a fiók belső oldalára szerelhetünk fel. Felszerelése egyszerűen és könnyen, a bútor sérülése nélkül megvalósítható, amelynek köszönhetően kívülről semmi sem látszódik a zárból.

  A csomagolás magát a bútorzárat, az ellendarabot, 3 db RFID kártyát, valamint a felszereléshez szükséges csavarokat tartalmazza.

  A zár programozása és a kártyák bemutatása:

  A 3 db kártya közül az egyiket ki kell nevezni mester kártyának. Ehhez a "B" gomb megnyomása után oda kell érinteni az egyik kártyát. A mester kártya a bútorzár nyitása mellett arra is szolgál, hogy a többi kártyát hozzáadjuk vagy töröljük. Felhasználói kártya hozzáadásához egyszerűen oda kell érinteni a mester kártyát, majd egyet a felhasználói kártyák közül. A művelet után mindkét kártya nyitni fogja a zárat . Több zár vásárlása esetén is elég lehet 1 mester kártya az összeshez, a többi kártyát pedig szabadon konfigurálhatjuk a záraink összességéhez. (5 zár esetén akár 14 felhasználói kártyánk is lehet, megadható, ki melyiket nyithatja)

  A zár működtetése:

  Egyszerűen érintsük a bútor ajtajához a kártyánkat a külső oldalon, ekkor a zár visszahúzza a nyelvét, az ajtó pedig nyitható. 6 másodperc múlva a nyelv újra kibújik, de ettől az ajtó visszazárható.

  A működtetése 3 db AAA elemmel történik, az ajtólap vastagsága nem lehet több mint 20 mm. Minőségi elemmel 10.000 nyitás várható, hangjelzés figyelmeztet a merülő elemre. Az elemek nem tartozékai.

   

  A zár használatához segítséget ide kattintva talál.

 • Típus
  Rászegző, Elektronikus
  Gyártó
  STRONG
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  351115